Bel: 0321-701241!
Schepijs
Geniet bij De Pionier al bij de eerste zonnestralen van een bijzondere lekkernij met heerlijk Italiaans schepijs en ijscoupes. Ontdek al onze smaken!

IJssalon met overheerlijk Italiaans schepijs

De Pionier is niet alleen een ontbijt- en lunchzaak, wij zijn tevens dé ijssalon van Dronten. Bij ons geniet u daarom al bij de eerste zonnestralen van zalig Italiaans schepijs in allerlei smaken. Dankzij ons uitgebreide aanbod zit er vast en zeker iets tussen wat bij u in de smaak valt!

Onwijs lekker ijs

Bij ons vindt u Italiaans schepijs in diverse verschillende smaken. Zo hebben wij de echte klassiekers als vanille, pistache, aardbeien, stracciatella, framboos, chocolade en citroen. Maar ook bijzondere smaken waaronder caramel crunch, kauwgom, malaga, vanille bourbon, kwark sinaasappel… te veel om op te noemen! Zo hebben we dus wel 24 verschillende soorten Italiaans schepijs waarvan u tijdens het zomerseizoen heerlijk kunt genieten. Een hoorntje kost maar € 1,10! Wilt u iets bijzonders maken van uw ijsje? Dan kunt u uw lekkernij verfraaien met een chocodip, marshmallows, een rainbowmix of een knapperige hazelnootdip. Maar ons zalige schepijs is tevens verfrissend lekker met een chocolade-, koffie- of aardbeiensaus. Maak het zo gek als u zelf wilt.

Verrukkelijke ijscoupes

In onze ijssalon kunt u niet alleen bolletjes in een hoorntje bestellen, maar eveneens kiezen voor een van onze heerlijke ijscoupes. Zo’n coupe is ideaal voor de echte lekkerbekken onder ons en kost u slechts € 6,25. Ook hierin hebben we allerlei mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze gelijknamige Coupe Pionier met stracciatella- en mokka-ijs? Of de frisse Coupe Rosanne vol lekkere fruitsmaken? Met de Coupe Juliette kunt u zelfs uw eigen ijscoupe helemaal naar wens samenstellen. Uiteraard zijn alle varianten voorzien van slagroom, saus en eventuele andere extra’s. Dat maakt een zomerdag pas écht goed!

Voor het lekkerste ijs moet u dus bij Lunchroom De Pionier in Dronten zijn. Kom langs bij ons in de Redepassage en proef het zelf! Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-2081896 of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u met genoegen meer over onze producten.