Bel: 0321-701241!
High tea
Geniet van smakelijke hapjes in combinatie met lekkere theespecialiteiten en reserveer uw high tea bij De Pionier. Zoete en hartige gerechtjes.

De lekkerste high tea bij Lunchroom De Pionier

Voor een gezellige high tea in Dronten bent u aan het juiste adres bij Lunchroom De Pionier. Wij verzorgen heerlijke theespecialiteiten in combinatie met verrukkelijke hapjes en zorgen ervoor dat u en uw gezelschap een leuke tijd beleven. Onder het genot van een smakelijk kopje koffie serveren wij u zalige zoete en hartige gerechtjes.

Een gezellige tea party

Een high tea is een tea party dat afkomstig is uit de Victoriaanse tijd in Engeland. Van oudsher bestaat dit gebruik uit een aantal lekkernijen in de namiddag die met thee worden geserveerd. Inmiddels is het fenomeen naar Nederland overgewaaid en kunt u tevens in Dronten genieten van een heerlijke high tea. Het is tegenwoordig dan ook helemaal hip en trendy om met uw vriendinnen, vrienden of familie te genieten van lekkere hapjes en diverse thee- of koffiesoorten. Hiervoor verwelkomen we u graag in onze lunchzaak!

Ambachtelijke lekkernijen

Tussen lunch- en dinertijden bieden wij de theetafel aan met verschillende mooie én zalige zoete en hartige lekkernijen. Wij werken met passie en plezier aan de lekkerste hapjes voor uw high tea: allemaal toppers die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd. Al dat lekkers presenteren wij met thee of koffie in een huiselijke sfeer. De theeparty is gedurende onze openingstijden mogelijk vanaf 2 personen. Aangezien wij met verse producten werken, verzoeken wij u vriendelijk om van tevoren te reserveren. Zo weet u zeker dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Ook als u uit Almere, Lelystad, Kampen, Biddinghuizen, Swifterband of Emmeloord komt, kunt u genieten van onze theetafel. Reserveer snel een tafeltje voor een gezellige middag met vrienden, vriendinnen of familie. Dit doet u door te bellen naar 0321-701241. De Pionier uit Dronten helpt u met genoegen verder.